2015. Kia Rio Hatchback

Značajke i specifikacije Kia Rio, treća generacija (2011 - 2015)

Značajke i specifikacije Kia Rio, treća generacija (2011 – 2015)

Prodaja novih artikala započela je 1. ožujka, trenutno cijena Kia Rio hatchback 2015 u osnovnoj konfiguraciji Comfort Base s 1,4-litrenim motorom i ručnim mjenjačem iznosi 564.900 rubalja. Doplata za automatski mjenjač, ​​bez obzira na odabranu opremu, iznosi 40 000 rubalja. Najviša modifikacija petero vrata procjenjuje se na 754.900 p.

Cijene i oprema hatchback KIA Rio (2012-2017). Pregledajte "Rio III 5Dr hatchback" sa fotografijama i specifikacijama.

Cijene i oprema hatchback KIA Rio (2012-2017). Pregledajte “Rio III 5Dr hatchback” sa fotografijama i specifikacijama.

Čuvši prvi put ime ovog automobila, vjerojatno će svi predstaviti luksuzni kabriolet, okupan sunčevom svjetlošću. Zapravo, Kia Rio je potpuno drugačija. Riječ je o zaobljenom malom automobilu, koji je izvorno stvoren kao zamjena za Kia Avella, predstavljen u SAD-u kao Ford Aspire. Zamjene, usput, su pravovremene, jer su loša kvaliteta izrade i niska pouzdanost prethodnika doveli do potpunog prestanka njegove prodaje u Aziji i Americi. Kia Rio 2000. predstavio se kao potpuno novi automobil, građen gotovo ispočetka.

Restyled KIA Rio 2015 u Rusiji (fotografije, cijena)

Restyled KIA Rio 2015 u Rusiji (fotografije, cijena)

Prvi put smo se zimi susreli s novom generacijom hatchback KIA Rio, za koju smo otišli na obalu dalekog oceana. Tada nam se početnik svidio potpuno redizajniranim vanjskim i unutarnjim dizajnom i vrlo dobrim vozačkim navikama, imali smo sreću da ga odmah isprobamo.

KIA FAVORIT MOTORI: pogodnosti prilikom kupnje

KIA FAVORIT MOTORI: pogodnosti prilikom kupnje

Ostavite zahtjev za kupnju automobila odabrane konfiguracije odmah na web stranici KIA FAVORIT MOTORS. Ovaj odjeljak pruža informacije o tehničkim karakteristikama stroja i njegovoj fotografiji. Predstavnika automobila možete zatražiti od zastupnika u zastupništvu telefonom ili putem internetskog obrasca. Čekamo vas u zastupnicima tvrtke!

Stražnja svjetla Kia Rio 3 (2015-2017) restyling

Stražnja svjetla Kia Rio 3 (2015-2017) restyling

Svi su minusi koji govore i prikazuju na YouTubeu istiniti. Svjetlost je slaba. Probija stražnji ovjes. Na asfaltu drži cestu na asfaltima (zastrašujuće je voziti više od 85 km / h), ljeti čini put malo zanimljivijim. i po mom mišljenju, ovo je vrlo mali spremnik goriva od samo 40 litara.

Što mogu učiniti da to spriječim u budućnosti?

Što mogu učiniti da to spriječim u budućnosti?

-Ugodna unutrašnjost, dobro grijanje, – grijana sjedala, stražnje staklo, brisači (mada to još nisam stvarno cijenio, nisam se digao u velike mrazeve), glazba općenito nije ništa, ali zvučnici su slabi – deš. …

Izmjene i specifikacije Kia Rio

Izmjene i specifikacije Kia Rio

U ovom pogledu možete osjetiti lik! Najsvjetliji i istovremeno ekonomični farovi, izrađeni tehnologijom projiciranja, nude povećanu vidljivost i, kao rezultat, veću sigurnost.

Probna vožnja europskog Kia Rio: prekrasna, ali ne u svemu

Probna vožnja europskog Kia Rio: prekrasna, ali ne u svemu

RF, Rusija, Rus, bla bla bla! … koliko su puta rekli? 3.4.5? nije malo, ne? ali nekako ste jednostavno zaboravili spomenuti sve to, da u žurbi ima i 1,4! a tvoja usporedba o kontrastu privlači tromi pakao!

Kia u Bjelorusiji najavila je cijene za ažurirani Kia Rio sedan i hatchback

Kia u Bjelorusiji najavila je cijene za ažurirani Kia Rio sedan i hatchback

Bjeloruski Kia trgovci počeli su prihvaćati narudžbe za ažurirani Kia Rio sedan i hatchback. Cijene kreću od 10.600 USD, a prve isporuke predviđene su za drugu polovicu svibnja 2015. godine. Nadalje – svi detalji o modelu, opcijama opreme i cijenama.

stražnji branik za Kia Rio, 2011. - 2015 (866114Y010, 866114Y000)

stražnji branik za Kia Rio, 2011. – 2015 (866114Y010, 866114Y000)

Stražnji dio hatchback Kia Rio također je ostao praktički nepromijenjen, samo će njegovi protivnici i neprijatelji reći da je sada postao više kao neki Alfa Romeo ili Fiat iz 90-ih. I – oni će također biti u pravu.

Ažurirana Kia Rio limuzina ušla je na rusko tržište.

Izvana, novi proizvod sadrži nove odbojnike, lažnu rešetku hladnjaka i optiku. U gornjim verzijama sada su moderna prednja svjetla tipa reflektora, plus dnevna svjetla i masivna svjetla za maglu. Iako je osnovni model još uvijek opremljen s prednjim svjetlima s tradicionalnim reflektorima.