2018. specifikacije za Renault Captur

Jamstvo i servis nakon prodaje

Jamstvo i servis nakon prodaje

Kupnja automobila značajan je događaj u životu svake osobe! Program vlastitog Renaulta Finance već je mnogima pomogao u ubrzanju ovog sretnog trenutka. Kreditni programi: klasični zajam, program “Idemo!”

Značajke Renault KAPTUR

Značajke Renault KAPTUR

U slučaju kiše ili snijega, brisači se automatski uključuju, a njihova brzina podešava se ovisno o intenzitetu kiše. A kad potamni, svjetlosni senzori automatski će upaliti kratka svjetla.

Značajke Renault Kaptur 2.0 4WD

Značajke Renault Kaptur 2.0 4WD

Crossover Renault Kaptur razvijen je posebno za Rusiju i ima malo zajedničkog s europskom verzijom. Tako se u Europi crossover zove Captur (preko „C“) i izgrađen je na platformi Renault Clio. U srcu ruskog Renault Kaptur je platforma B0 , na kojoj se proizvodi i Duster. Zbog toga su njegove karakteristike uvelike slične njegovom starijem bratu. Usput, ruski Kaptur osjetno je veći od europskog. Montaža crossovera uspostavljena je u tvornici Renault u Moskvi.

Dinamičan i elegantan crossover s pogonom na sve kotače

Dinamičan i elegantan crossover s pogonom na sve kotače

Elegantni, rafinirani i uravnoteženi oblici Renault Captur stvaraju samouvjeren i ujedno neupadljiv izgled. Njegov pouzdan statusni status inspiriran je stilom konceptnog automobila Captur, koji je temelj dizajna i dao modelu za pamćenje. Lokacija oštro nagnutog vjetrobranskog stakla naglašava dinamičnost automobila.

Vruća ponuda za novi Renault Kaptur

Vruća ponuda za novi Renault Kaptur

Skrećemo vam pažnju na činjenicu da je ova web stranica samo u informativne svrhe i ni pod kojim uvjetima nije javna ponuda definirana odredbom 2. dijela čl. 437. Građanskog zakonika Ruske Federacije. Za više informacija o troškovima automobila obratite se voditelju prodaje. Sve cijene na web stranici uključuju popuste.

 Renault Kaptur pogon (1.6 MT) Terensko vozilo s 5 vrata: 1. generacija (2016. - danas) - specifikacije

Renault Kaptur pogon (1.6 MT) Terensko vozilo s 5 vrata: 1. generacija (2016. – danas) – specifikacije

I, usput, za “uvjerljiviji” automobil je dobio ime suglasno europskom “bratu Capturu”, ali s nešto drugačijim pravopisom: prvo slovo “K”, jer sadrži ključne karakteristike terenskog vozila – “lijepo”, “udobno”, ” visokokvalitetni. “

Značajke Renault Kaptur

Značajke Renault Kaptur

Karakteristike Kaptur za motor pogona 1.6 – 114 KS 4×2: potrošnja goriva u gradu / magistrali – 7,4 l / 100 km. Krstarenje dometom u punom spremniku od 703 km na autocesti. Maksimalna brzina automobila je 171 km / h, ubrzanje do 100 – 12,5 sekundi za ručni mjenjač.

Tehničke specifikacije Renault Kaptur - Tehničke specifikacije Renault Kaptur 2019 (Renault Kaptur 4x4)

Tehničke specifikacije Renault Kaptur – Tehničke specifikacije Renault Kaptur 2019 (Renault Kaptur 4×4)

Prošle su tri godine od predstavljanja europske verzije Renault Captur do lansiranja Renault Kaptur na domaće tržište. Toliko vremena obožavatelji modela proveli su u mučnom iščekivanju. Model je predstavljen javnosti našeg tržišta 2016. godine. Stroj ima vrlo zanimljivu vanjštinu. A što je unutar nje? Razmotrite karakteristike Kaptura i njegovih dostupnih modifikacija.

2018-2019 Renault Kaptur modelna godina - cijene, mogućnosti, fotografije i mogućnosti

2018-2019 Renault Kaptur modelna godina – cijene, mogućnosti, fotografije i mogućnosti

Automobil cijenjen u Europi. U prodaji je na prvom mjestu u svom segmentu – potkompaktnim krosoverima. Budući da je automobil već popularan, nije praktično napraviti značajne promjene u svojoj vanjštini. Vlasničke recenzije označavaju izvrsnu kvalitetu izrade.

Otkrili su tehničke karakteristike novog crossovera Renault Arkana

Otkrili su tehničke karakteristike novog crossovera Renault Arkana

Pokazalo se da domaći kupac proračunskog automobila C segmenta sanja o automobilu s udobnošću, upravljivošću i praktičnošću limuzine i mogućnostima off-road crossovera. Tako se u fokusu marketinga francuske marke pojavio koncept cross-coupea. U premium segmentu tržište automobila ima dovoljno takvih modela. Ali u masi ih nema.

Tablica: Specifikacije Renault Kaptur

Sve tekstove napisao sam, imam autorstvo Google, navedeni su u originalnim Yandexovim tekstovima i notarsko su ovjereni. Za svako zaduživanje, odmah pišemo službeno pismo na zaglavlju u svrhu podrške pretraživačkim mrežama, vašem hostingu i registru domena.